Lid worden

Inspiratie in beeld

Een greep uit onze initiatieven
Beelden zeggen meer dan woorden. Laat u inspireren door de eerste initiatieven van Van Breda The SQUARE. Dirk Wouters is alvast overtuigd.
China's new normal - preview
Pascal Coppens is een ondernemer in hart en nieren met meer dan 20 jaar ervaring in China en Silicon Valley. Hij heeft honderden Chinese innovators in dienst genomen, samengewerkt en met hen geconcurreerd. Hij geeft ons een inkijk in een land dat onze toekomst hoe dan ook zal vormgeven.
Jan Sys
Dr. Jan Sys (53), orthopedisch chirurg in Dendermonde zet zich in door orthopedische chirurgie ook mogelijk te maken in derdewereldlanden. En dat met de beperkte middelen die ze daar hebben.

 

Filip Smet
Filip Smet (30), zaakvoerder van Lemon companies, een allround technologiebedrijf. Plezier maken, impact hebben en kennis opbouwen. Dat zijn de drijfveren van Filip.

 

Elke Van Asbroeck
Elke Van Asbroeck, samen met haar partner Hiram Moerman, zaakvoerder van Apeiron. "Doe waar je goed in bent en blijf daarop inzetten. Kijk niet naar de negatieve input die je krijgt. En dat wérkt."

 

Liesbeth Snoeys
Liesbeth Snoeys, oprichtster van Lolo Deco vzw: "wij laten goederen maken in Madagascar, die wij hier verkopen voor het goede doel. Zo ondersteunen we niet alleen de gezondheidsverzorging in Madagascar, maar voorzien we ginder ook werk."