Lid worden

Gewapend voor de toekomst

De toekomst was nooit zo uitdagend, snel en stil tegelijkertijd. Nu meer dan ooit is er nood aan wederzijdse inspiratie, kennis delen en leren in een vertrouwde omgeving. Kijken over de grenzen van de eigen sector heen, elkaar inspireren en out of the box denken. Daarom kiezen wij voluit voor Van Breda The SQUARE, de plaats waar u als klant anderen kan ontmoeten en inspireren.

Ontdek ons programma By Members Inspiratie Herbekijk hier

Onze 4 invalshoeken

We geloven in de mix van onze 4 Q’s. Hoe evenwichtiger deze mix, hoe wendbaarder u bent en hoe groter de kans op slagen. Deze 4 Q’s zullen ook tijdens de inspiratiemomenten van Van Breda The SQUARE een cruciale rol spelen.’
IQ
Intelligentie Quotient (Ratio)
Ratio is wat ons onderscheidt van de dieren. Feiten analyseren, hoofd- van bijzaak onderscheiden, concluderen om vervolgens de juiste keuze te maken. Hoe maakt u de juiste keuzes?
EQ
Emotie Quotient (Passie)
Passie voor het vak is evident. Die passie overbrengen op anderen is iets anders. Een goede coach weet z’n team en partners te motiveren en inspireren. Zet talent efficiënt in. Hoe gaat u om met de war for talent? Bent u een people coach?
CQ
Creatief Quotient (Innovatie)
Innovatie is nooit een doel op zich maar een middel om het doel te bereiken. In tijden waar vergelijken nooit zo gemakkelijk was, blijkt creativiteit een must. Verrassen en uniek zijn in wat u doet maken u relevant.
AQ
Adversity Quotient (Veerkracht)
Veerkracht is het vermogen om u aan te passen aan stress en onvoorziene tegenslagen. Deze stress omzetten in energie en er uiteindelijk sterker uit komen, daar gaat het om. Met een positieve mindset die rust brengt en opportuniteiten ziet.


Onze events

Van Breda The SQUARE is vooral een ontmoetingsplaats waar leden elkaar kunnen inspireren. Bekijk ons volledig programma en laat u inspireren.

Inspiratieforum
Klanten inspireren via top keynotes. Professionals in hun vakgebied brengen hun visie rond één van de 4 invalshoeken. Impactvol maar to the point inspireren en dit op maat van ondernemers en vrije beroepen.
Brainstorm
Een specifiek moment om onder collega’s na te praten over de aangereikte thema’s en deze nieuwe inzichten met elkaar te delen.
Seminars & Workshops
We streven naar interactieve en praktische sessies waar een specialist in de materie u nieuwe inzichten aanreikt. Een goede start voor verdere discussie en nadere contacten.
Bedrijfsbezoeken
Klanten openen hun deuren voor andere klanten.
Congres
Ons ‘academiejaar’ sluiten we af met een eendaags congres op onze hoofdzetel te Antwerpen. Inspiratie van en voor klanten via een brede waaier van activiteiten.