Lid worden

Gewapend voor de toekomst

De toekomst was nooit zo uitdagend, snel en stil tegelijkertijd. Nu meer dan ooit is er nood aan wederzijdse inspiratie, kennis delen en leren in een vertrouwde omgeving. Kijken over de grenzen van de eigen sector heen, elkaar inspireren en out of the box denken. Daarom kiezen wij voluit voor Van Breda The SQUARE, de plaats waar u als klant anderen kan ontmoeten en inspireren.

Ontdek ons programma  Herbekijk hier

De locaties

Na een periode van voornamelijk hybride en online events kiest Van Breda The SQUARE er bewust voor om de activiteiten live door te laten gaan. We verdelen de activiteiten over 6 regio’s.
NL
Antwerpen & Brussel (NL) & Halle-Vilvoorde
Oost & West-Vlaanderen
Limburg, Kempen, Leuven
FR
Brussel (FR) & Waals Brabant
Henegouwen
Luik & Namen

Binnen elke regio bieden we per thema een themapresentatie, workshops en een ontspannende activiteit aan. Het slotcongres gaat voor alle regio’s door op 1 centrale locatie.

U kan als lid van Van Breda The SQUARE zelf kiezen aan welke ontmoeting of activiteit u wenst deel te nemen. 

Ontdek ons programma
kaartje regio_SQUARE

 

Inspiratieforum
Klanten inspireren via top keynotes. Professionals in hun vakgebied brengen hun visie rond één van de 4 invalshoeken. Impactvol maar to the point inspireren en dit op maat van ondernemers en vrije beroepen.
Brainstorm
Een specifiek moment om onder collega’s na te praten over de aangereikte thema’s en deze nieuwe inzichten met elkaar te delen.
Seminars & Workshops
We streven naar interactieve en praktische sessies waar een specialist in de materie u nieuwe inzichten aanreikt. Een goede start voor verdere discussie en nadere contacten.
Bedrijfsbezoeken
Klanten openen hun deuren voor andere klanten.
Congres
Ons ‘academiejaar’ sluiten we af met een eendaags congres op onze hoofdzetel te Antwerpen. Inspiratie van en voor klanten via een brede waaier van activiteiten.