Lid worden

The SQUARE – Impact voor de toekomst door Steven Vromman

14 november 2023 , 19:00 Hoofdzetel Bank Van Breda, Ledeganckkaai 7, 2000 Antwerpen

Ook energie-efficiëntie is meer dan ooit een hot topic op de agenda van heel wat ondernemers en vrije beroepen. Waarom is het zo belangrijk om volop in te zetten op energietransitie? Wat kunt u hier concreet voor ondernemen?

Steven Vromman, beter bekend als Low Impact Man, laat zijn licht schijnen op duurzaam ondernemen in deze turbulente tijden. Hij duikt in de toekomstscenario's en leert ons hoe we onze bedrijven daarop kunnen voorbereiden. Een must voor elke ondernemer die de toekomst wil omarmen.

 

Steven Vromman
Low Impact Man

Steven is bekend geworden met zijn Low Impact-project. In een bekroonde documentairereeks van Canvas kon het publiek volgen hoe Steven zijn leven drastisch omgooide om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren. Zijn avontuur is in meer dan vijftig landen uitgezonden. Hij brengt zijn meeslepend verhaal op maat voor ons doelpubliek, ondernemers en vrije beroepen. Vanuit een brede blik op geschiedenis en economie brengt hij verfrissende inzichten over de uitdagingen van deze tijd. Met veel aandacht voor transitie, veerkracht en het belang van liefde.

Programma:

19u00 welkom met hapje en drankje
20u00 lezing
21u00 drankje en connectiemoment