Lid worden

The SQUARE – Duurzaam leven, werken én geld besparen met An Beazar

28 november 2023 , 19:00 Hoofdzetel Bank Van Breda, Ledeganckkaai 7, 2000 Antwerpen

We zijn nu één jaar na de zwaarste energiecrisis in jaren. Hoewel ondernemers en vrije beroepen klimaatverandering en hieraan gekoppelde energietransitie met stip als maatschappelijke uitdaging nummer 1 zien, nemen ze een afwachtende houding aan ten aanzien van investeringen. Waar knelt het schoentje? Onduidelijkheid over subsidies? Zijn extra investering nog nuttig? En hoe begin ik eraan?

An Béazar, founder van Enprove brengt ons meer duidelijkheid over de do’s en don’ts rond duurzaamheid en investeringen. Duurzamer leven, werken én geld besparen. Volgens An is het mogelijk. Welke acties hebben de grootste financiële impact? Wat kan je doen om met weinig middelen een zo groot mogelijke positieve invloed te hebben op duurzaamheid. Dat kom je te weten tijdens deze sessie.

An Beazar
CEO Enprove
An Beazar is burgerlijk ingenieur fysica (Ghent University, 2004). Ze was altijd sterk gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen klimaatopwarming. Na drie jaar te werken als lean consultant, heeft ze zich gespecialiseerd in energie en is ze beginnen werken als energiespecialist voor energie-intensieve bedrijven. Dit leidde in 2010 tot de oprichting van Enprove, een klimaat- en greentech bedrijf. Ze bouwde er een consultancy team gespecialiseerd in energiemanagement. Daarnaast bracht Enprove ook de Enelyzer software op de markt. Dit platform maakt het mogelijk voor bedrijven om hun duurzaamheid strategie in real-time te managen.

Programma:

19u00 welkom met hapje en drankje
20u00 lezing
21u00 drankje en connectiemoment