Lid worden

The SQUARE - Flanders Make: Augmented Human

18 april 2024 , 19:00 Flanders Make, Gaston Geenslaan 8, 3001 Leuven

Stress en fysiek belastende taken kunnen de kans op langdurige afwezigheid of uitval bij medewerkers aanzienlijk vergroten. Als ondernemer word je steeds vaker geconfronteerd met situaties waarin werknemers kampen met burn-out, hernia, artrose, en andere gezondheidsproblemen. Maar hoe ga je hiermee om? Hoe zorg je ervoor dat werk niet alleen rendabel is, maar ook werkbaar blijft?

In de wereld van technologie wordt vaak gesproken over big data en artificiële intelligentie. Wat echter minder bekend is, is dat er vandaag al technologische en robotische hulpmiddelen bestaan die taken kunnen uitvoeren met minder kans op stress of fysieke belasting.

Flanders Make toont ons hoe we werk werkbaar kunnen maken met behulp van het concept van ‘Augmented Human’. Denk aan VR-toepassingen in opleidingen, Co-Bots, en ondersteunende braces die de kans op artrose verminderen. Het scala aan mogelijkheden is verrassend en veelzijdig.

Ontdek dit alles tijdens de interactieve sessie ‘Augmented Human’ in Van Breda The SQUARE. Hier kun je zelf technieken en toepassingen uitproberen die niet alleen jouw eigen leven, maar ook dat van je medewerkers leefbaarder maken.

Programma:

19u00 Welkom met hapje & drankje

20u00 Introductie door Flanders Make

20u30 Augmented Human Experience