Lid worden

The SQUARE - Hoe Generation Z intregreren in uw onderneming

24 oktober 2023 , 19:00 Kantoor Mechelen, Antwerpsesteenweg 7, 2860 Sint-Katelijne-Waver

De nieuwe generatie jongeren is stilaan klaar voor de arbeidsmarkt. Wie is de zogenaamde Generatie Z (geboren tussen 1997 en 2010)? Wat vinden ze belangrijk bij het zoeken naar een baan? Wat trekt hen over de streep? Wat schrikt hen af?

In de War for Talent kunnen we er niet meer omheen, we hebben deze jonge talenten nodig. Catherine en Elke helpen u om de nieuwe generatie op de arbeidsmarkt beter te begrijpen. Hoe kunt u als ondernemer of vrij beroep jong talent aantrekken én behouden? Ze geven ook concrete tips, tricks en info waarmee u meteen aan de slag kan!

 

Catherine De Clercq & Elke Carlier

Arbeids- en organisatiepsychologe Catherine De Clercq bekijkt de dynamiek binnen organisaties steeds weer met een frisse blik. Als management consultant heeft ze al 20 jaar ervaring in transformatiebegeleiding. Ze richtte eveneens de Greenhouse Freelance Incubator op om zo jonge freelancers te begeleiden bij hun eerste stappen als ondernemer

Elke Carlier werd in haar rol van kantoordirecteur bij SD Worx gegrepen door het ondernemersvirus. Ze is nu als consultant aan de slag bij A-Maze, een recruitment agency, en begeleid bedrijven in verandering. Met meer dan 10 jaar ervaring in HR krijgt ze energie van het verbinden van verschillende leeftijdsgroepen in dezelfde werkomgeving. Vandaar haar drijfveer om ook Generation Z of Zoomers beter te leren kennen.

 

Programma:

19u00 welkom
19u30 presentatie
20u30 hapje & drankje en connectiemoment