Lid worden

The SQUARE - Hoe kan technologie je werknemers en jezelf gezond houden?

14 maart 2024 , 19:30 Hoofdzetel Bank Van Breda, Ledeganckkaai 7, 2000 Antwerpen

Koen Kas is vastberaden dat de innovatieve technologieën van vandaag ons in staat stellen om een wereld te creëren waarin onze kleinkinderen zelden ziek zullen zijn. Persoonlijke data en individuele doelstellingen spelen een cruciale rol in het bepalen van onze levensweg.

Wat is de persoonlijke bijdrage mbt. preventie en welke rol speelt de ondernemer hierin? Als we ziekteverzuim willen minimaliseren, welke gerichte maatregelen of bewustmakingscampagnes kunnen we binnen uw bedrijf implementeren?

 

Koen Kas
Koen Kas is een healthcare futuroloog, ondernemers, professor in de moleculaire oncologie, bekroonde internationale keynote speaker en auteur van ‘Nooit meer ziek’ en ‘Your Guide to Delight’.

Hij droomt van een wereld waarin zijn kleinkinderen nooit meer ziek zullen worden. Als digital health expert, moleculair oncoloog en healthcare futuroloog is hij ervan overtuigd dat we hier met de hulp van nieuwe technologische toepassingen zelf voor kunnen zorgen. Hij richtte enkele jaren geleden Healthskouts op en bereidt zorginstellingen en bedrijven voor op de toekomstige revoluties in de medische wereld.

Programma:

19u30  welkom met een drankje
20u00 presentatie
21u00  napraten met een hapje & drankje