Lid worden

The SQUARE - Hoe creëer je een hybride werkcultuur die je onderneming laat groeien?

23 april 2024 , 19:00 Bank Van Breda, Antwerpsesteenweg 7, 2860 Sint-Katelijne-Waver

COVID-19 heeft een grote impact gehad op de manier van werken in veel organisaties. Thuiswerken werd niet alleen een noodzaak, maar ook een nieuwe norm voor veel medewerkers. Door de snelle digitalisering en de veranderende verwachtingen van de arbeidsmarkt is ‘remote working’ een essentiële factor geworden om talent aan te trekken en te behouden. ​

Maar hoe zorg je ervoor dat je als ondernemer succesvol kunt inspelen op deze nieuwe realiteit? Hoe ga je om met de uitdagingen en kansen van het werken met een hybride en remote team? Hoe creëer je een sterke teamcultuur, een goede communicatie en een hoge productiviteit? Hoe maak je van je remote team een integraal onderdeel van je bedrijfsstrategie? In deze interactieve sessie krijg je praktische tips en inzichten om je remote team naar een hoger niveau te tillen.

Dieter Carels & Elke Carlier

Dieter Carels is arbeids- en organisatiepsycholoog, en heeft meer dan 15 jaar ervaring in change en transformaties in grote en kleine bedrijven, uit talloze sectoren, zowel in binnen- als buitenland. Zijn motto is "fight the soufflé": verandering teweegbrengen die blijft leven en tot effectief resultaat leidt. Hij is de oprichter van Minds Alike Consulting, een advies- en doe-bureau dat zich toelegt op duurzame verandering.

Elke Carlier werd in haar rol van kantoordirecteur bij SD Worx gegrepen door het ondernemersvirus. Ze is nu als consultant aan de slag bij A-Maze, een recruitment agency, en begeleid bedrijven in verandering. Met meer dan 10 jaar ervaring in HR krijgt ze energie van het verbinden van verschillende leeftijdsgroepen in dezelfde werkomgeving. Vandaar haar drijfveer om ook Generation Z of Zoomers beter te leren kennen.

Programma:

19u00: Welkom met drankje
19u30:  Presentatie 
20u30:  Napraten met een hapje & drankje