Lid worden

The SQUARE - De 24/7 dokter, preventief werken en tijd besparen

22 februari 2024 , 19:30 Bank Van Breda, Guido Gezellelaan 20, 8000 Brugge

Wat als je nu eens 24/7 beschikbaar bent voor je patiënten? Lijkt het je een droom of eerder een nachtmerrie? Is dit wel een haalbare kaart? Het antwoord is ‘ja’. Dankzij de juiste technologie en met de hulp van AI kan je in de nabije toekomst dag en nacht je patiënt tracken en tracen. Je krijgt meteen signalen als het even niet goed gaat. Zo kan je de patiënt nog beter van dienst zonder dat je fysiek aanwezig bent. Je coacht en adviseert de patiënt vanop afstand, onafhankelijk van tijd en geografie. We evolueren naar een wereld waarin we allemaal een digitale tweeling hebben die ons zal helpen om gezond te blijven. Dankzij onze digital twin worden gezondheidssignalen op tijd opgepikt zodat ook op tijd kan ingegrepen worden. Klinkt dit je als toekomstmuziek in de oren? Kom dan luisteren naar Koen Kas.

Koen Kas
Koen Kas is een healthcare futuroloog, ondernemers, professor in de moleculaire oncologie, bekroonde internationale keynote speaker en auteur van ‘Nooit meer ziek’ en ‘Your Guide to Delight’.
Hij droomt van een wereld waarin zijn kleinkinderen nooit meer ziek zullen worden. Als digital health expert, moleculair oncoloog en healthcare futuroloog is hij ervan overtuigd dat we hier met de hulp van nieuwe technologische toepassingen zelf voor kunnen zorgen. Hij richtte enkele jaren geleden Healthskouts op en bereidt zorginstellingen en bedrijven voor op de toekomstige revoluties in de medische wereld.

Programma:

19u30  Welkom met drankje
20u00 Presentatie
21u00  Napraten met een hapje & drankje