Lid worden

The SQUARE - Techs & Golf met Gilles Mattelin

20 september 2024 , 12:00 Waregem Golf Club, Bergstraat 41, 8790 Waregem

Uit een recente klantenbevraging door Bank Van Breda zagen we dat ondernemers en vrije beroepen een positieve impact zien van nieuwe digitale innovaties en technologieën.

Anderzijds zorgt de constante en versnelde opkomst van nieuwe innovaties ook voor onzekerheid. Wat is voor mijn onderneming of beroep de juiste volgende stap op het vlak van digitale innovatie of technologie? We zien dat de helft niet het gevoel heeft te weten hoe men specifieke digitale innovaties kan toepassen of over de juiste middelen beschikt om deze te gebruiken.

Jürgen Ingels, tech-ondernemer en oprichter van Smartfin, vatte het zo samen: ‘Ik merk dat bedrijven vaak niet weten hoe ze eraan moeten beginnen. Ze hebben koudwatervrees wanneer het om digitalisering gaat. Digitalisering blijft een containerbegrip waarvan heel wat bedrijfsleiders veronderstellen dat het betekent dat ze de organisatie van hun bedrijf compleet door elkaar moeten schudden.’

Laten we dan ook het gesprek aangaan! Aan de hand van het concept Tech & Golf brengen we onze leden samen en zetten we connectie en het uitwisselen van ervaringen centraal.

Belangrijk: We organiseren in totaal Techs & Golf events die u kunt terugvinden in het programma van Van Breda The SQUARE. Gezien het beperkte aantal plaatsen, is het enkel mogelijk om individueel in te schrijven en voor slechts één van de vier golfevents.

Gilles Mattelin

Gilles Mattelin is een rasondernemer uit Gent. Hij is medeoprichter van Henchman, een legaltech onderneming die juridische experts helpt om sneller contracten op te stellen via een AI tool. Het Gentse techbedrijf werd pas vier jaar geleden opgericht maar telt meer dan 160 juridische en zakelijke klanten wereldwijd, waaronder de top Amerikaanse en Europese advocatenkantoren en bedrijven. Begin juni 2024 werd het bedrijf overgenomen door het Britse Lexis Nexis, bekend van de gelijknamige databank.

Daarnaast is Gilles ook betrokken bij andere investeringen waaronder het pilsbier ‘Tout Bien’ samen met onder andere het YouTube-fenomeen Average Rob. Hij heeft eveneens een passie voor private equity en cryptocurrency. Deze inspirerende ondernemer met een passie voor technologie wijst ons verder de weg.

Programma:

12.00u:          Welkom & Keynote door Gilles Mattelin 

12.30u:          Lunch

14.30u:          Golfinitiatie of 9-holes (handicap 36 of minder)

16.30u:          Drankje om af te sluiten