Lid worden

The SQUARE - Techs & Golf met Roeland Delrue

13 september 2024 , 12:00 Bossenstein Golf and Polo Club, Oelegemsesteenweg 37E, 2520 Ranst

Uit een recente klantenbevraging door Bank Van Breda zagen we dat ondernemers en vrije beroepen een positieve impact zien van nieuwe digitale innovaties en technologieën.

Anderzijds zorgt de constante en versnelde opkomst van nieuwe innovaties ook voor onzekerheid. Wat is voor mijn onderneming of beroep de juiste volgende stap op het vlak van digitale innovatie of technologie? We zien dat de helft niet het gevoel heeft te weten hoe men specifieke digitale innovaties kan toepassen of over de juiste middelen beschikt om deze te gebruiken.

Jürgen Ingels, tech-ondernemer en oprichter van Smartfin, vatte het zo samen: ‘Ik merk dat bedrijven vaak niet weten hoe ze eraan moeten beginnen. Ze hebben koudwatervrees wanneer het om digitalisering gaat. Digitalisering blijft een containerbegrip waarvan heel wat bedrijfsleiders veronderstellen dat het betekent dat ze de organisatie van hun bedrijf compleet door elkaar moeten schudden.’

Laten we dan ook het gesprek aangaan! Aan de hand van het concept Tech & Golf brengen we onze leden samen en zetten we connectie en het uitwisselen van ervaringen centraal.

Belangrijk: We organiseren in totaal vier Techs & Golf events die u kunt terugvinden in het programma van Van Breda The SQUARE. Gezien het beperkte aantal plaatsen, is het enkel mogelijk om individueel in te schrijven en voor slechts één van de vier golfevents.

Roeland Delrue
Roeland Delrue is medeoprichter van Aikido, de Gentse cyberspecialist die eerder deze maand door de Noorse softwarereus Visma werd aangetrokken om in te staan voor de risicocontrole van zijn 170 dochterbedrijven. Het Gentse Aikido begon iets meer dan een jaar geleden met een platform dat ontwikkelaars helpt veiligere software te schrijven. De software van Aikido screent de broncodes op eventuele kwetsbaarheden, waarvan hackers zouden kunnen gebruikmaken.

Programma:

12.00u:          Welkom & Keynote door Roeland Delrue 

12.30u:          Lunch

14.30u:          Golfinitiatie of 9-holes (handicap 36 of minder)

16.30u:          Drankje om af te sluiten