Lid worden

The SQUARE - Techs & Golf met Sam Heymans

4 oktober 2024 , 12:00 Brabantse Golf, Steenwagenstraat 11, 1820 Steenokkerzeel

Uit een recente klantenbevraging door Bank Van Breda zagen we dat ondernemers en vrije beroepen een positieve impact zien van nieuwe digitale innovaties en technologieën.

Anderzijds zorgt de constante en versnelde opkomst van nieuwe innovaties ook voor onzekerheid. Wat is voor mijn onderneming of beroep de juiste volgende stap op het vlak van digitale innovatie of technologie? We zien dat de helft niet het gevoel heeft te weten hoe men specifieke digitale innovaties kan toepassen of over de juiste middelen beschikt om deze te gebruiken.

Jürgen Ingels, tech-ondernemer en oprichter van Smartfin, vatte het zo samen: ‘Ik merk dat bedrijven vaak niet weten hoe ze eraan moeten beginnen. Ze hebben koudwatervrees wanneer het om digitalisering gaat. Digitalisering blijft een containerbegrip waarvan heel wat bedrijfsleiders veronderstellen dat het betekent dat ze de organisatie van hun bedrijf compleet door elkaar moeten schudden.’

Laten we dan ook het gesprek aangaan! Aan de hand van het concept Tech & Golf brengen we onze leden samen en zetten we connectie en het uitwisselen van ervaringen centraal.

Belangrijk: We organiseren in totaal Techs & Golf events die u kunt terugvinden in het programma van Van Breda The SQUARE. Gezien het beperkte aantal plaatsen, is het enkel mogelijk om individueel in te schrijven en voor slechts één van de vier golfevents.

Sam Heymans

Sam Heymans is de oprichter en CEO van het leaseplatform Lizy. Hij rondde onlangs een succesvolle kapitaalronde af waardoor hij kan rekenen op partners als D’Ieteren Automotive en Marc Coucke.

Lizy werd vijf jaar geleden opgericht door Sam Heymans (ex-McKinsey en Google) en Vincent Castus en is vandaag marktleider in het leasen van tweedehandswagens. Het biedt via een onlineplatform recente tweedehands- en stockwagens aan voor leasing. De start-up werkt met contracten die doorgaans iets korter zijn dan gebruikelijk voor nieuwe auto’s en tegen een maandprijs die 15 tot 40 procent lager ligt dan die van nieuwe wagens. Interesse in het ondernemersverhaal van Sam Heymans en in hoe hij technologie toepast binnen zijn onderneming? Aarzel niet en schrijf zeker in!

Programma:

12.00u:          Welkom & Keynote door Gilles Mattelin 

12.30u:          Lunch

14.30u:          Golfinitiatie of 9-holes (handicap 36 of minder)

16.30u:          Drankje om af te sluiten