Lid worden

Laat u inspireren

Nieuwe indrukken leiden vaak tot waardevolle ideeën. De voorbije jaren kwamen verschillende keynote speakers, ondernemers en vrije beroepen langs om ons te inspireren. Een overzicht!

Terugblik op onze initiatieven

Laat-u-inspireren_website
INSPIRERENDE ARTIKELS
We lieten enkele ondernemers en vrije beroepen aan het woord. Hun kijk op hun organisatie kan ook u inspireren.
44
INSPIRERENDE FOTO'S EN VIDEOS
Bij inspirerende activiteiten horen inspirerende foto's. Bekijk onze foto's en video's hier.
Digitaal ondernemer Jo Caudron brengt een overtuigend verhaal van verandering, schokken, oplossingen en kansen. Zijn advies? Kijk ook waar je normaal niet zou kijken. Hij was bij de lancering van Uber. Er was niemand aanwezig uit de wereld van mobiliteit, openbaar vervoer of de taxisector.
Jo caudron
Steeds meer bedrijven willen duurzaam innoveren. Welke punten moeten ze dan zeker afvinken? Innovatie-expert Katja Craeghs somt ze op en geeft sprekende voorbeelden uit de praktijk.
Katja Craeghs
Hoezo, Chinezen zijn niet creatief? Volgens mij zijn ze dat wel degelijk. Ze zijn uiterst inventief als het gaat om oplossingen bedenken voor problemen die zich voordoen. Omdat ze met 1,4 miljard zijn, moeten ze vaak oplossingen vinden voor problemen die grote aantallen met zich meebrengen.
23 2
Gebruik de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen als een spiegel om te zien of er nog blinde vlekken zijn waar je nooit bij stilstond. Je moet weten waar je potentieel een negatieve impact hebt, en dan zo bijsturen dat je tegelijk je businesscase versterkt.
Peter wollaert
De interne creativiteit van een organisatie wordt vaak niet voldoende benut. Toch maken net zij die die creativiteit tot uiting brengen het verschil. Streven naar groei en succes doen we vandaag door standaardmethodes vaarwel te zeggen en op zoek te gaan naar originele recepten.
Alain-Leduc
Er is meer dan ooit behoefte aan wederzijdse inspiratie, het delen van ideeën en leren in een vertrouwde omgeving. Je moet durven over de grenzen van je eigen sector heen kijken, elkaar inspireren en out of the box denken. Tijdens onze eerste virtuele BRAINSTORMING brachten alle deelnemers inspirerende elementen mee. We vatten graag even samen !
brainstorm